Branntegninger og rømningsplaner 

Brakon AS kan levere alle type tegninger som kreves i forbindelse med deres bygg/eiendom i daglig drift, alt fra enkle skisser i tidlig fase til komplette BM. Branntegninger, rømingsplaner, orienteringsplaner, beredskapsplaner, rene plantegninger og tilpassede leietakertegninger er noe av det vi kan levere for deres eiendom.
Kravet til å opparbeide tegninger er blant annet hjemlet i TEK (teknisk forskrift) §4.1. Forskrift om Brannforebygging §4 sier at eier skal ha kunnskap og informasjon om brannsikkerheten i byggverket, dette er vanskelig uten korrekte brannvernstegninger og orienteringsplaner.

Vi leverer tegninger i fromater som .DWG, .RVT, .PLN, .IFC og .PDF. Enten etter deres firma sin tegnemanual eller etter oppsett i henhold til Norsk Standard. Alle tegninger kan om ønskelig leveres digitalt, på papir eller lastet opp i vår web-baserte brann/IKT-løsning. Vi kan ta hånd om de nødvendige oppdateringer fortløpende for dere.
Rømningsplan Nokas

Web-basert brannbok

Dokumentasjon av brannsikkerhet er hos mange bygningsforvaltere å finne spredt i mange systemer og formater. Det er ikke alltid dette finnes samlet. Oppdateringer til informasjonen kan komme i form av løse ark, mailer, rapporter osv, for eksempel brev eller e-postutskrifter fra vaktmesteren. Resultatet er i mange tilfeller uorden, manglende registreringer, bortkastet tid og ikke minst dårlig evne til å dokumentere. Iblant kan det gå på sikkerheten løs.

Alt på ett sted

Appollo inneholder alt en brannbok skal inneholde, og har en integrert håndtering av tegninger og FDV dokumentasjon knyttet til instruk ser. Systemet oppbevarer og holder orden i de viktige dokumentene, slik at du har full oversikt til enhver tid.

Planlegging og rutiner

Ved hjelp av årshjulet, som er en integrert del av Appollo, kan alle involverte holde seg oppdatert på hva som må gjøres og rapporteres til ulike tider.

Ferdige maler og instruksjoner

Appollo har maler for standardiserte rapporter og viktige instrukser. Dermed er mye av arbeidet gjort. Informasjonen i systemet oppdateres fortløpende og enkelt.

Tilgjengelig fra hvor som helst

Det mange brukere er mest opptatt av er tidsbesparelsen ved at alle involverte parter, inkludert brannvesenet, kan gis tilgang til informasjonen uavhengig av lokasjon. Driftsteknikere og andre brukere av verktøyet kan ha med seg laptop eller iPad /telefon på befaringer, og kan dermed registrere data rett inn i brannboken.

Kan brukes til mer

Appollo er bygget målrettet med tanke på å støtte arbeidet knyttet til brannsikkerhet, men det kan brukes i flere sammenhenger. Det er for eksempel like bra til kontrollrutiner for elektriske anlegg, utendørs arealer m.m. samt til planlegging av aktiviteter i hele forvaltningen.
Oslo
Brakon AS
Karoline Kristiansens vei 2
0661 Oslo
Brevik
Brakon AS
Strømstangveien 19
N-3950 Brevik
Postadresse
Brakon AS
Karoline Kristiansens vei 2
0661 Oslo
© 2022 Brakon AS  
Generelle salgs- og leveringsbetingelser
cloud-uploadfile-addenterscreenclockcrossmenuarrow-uparrow-right