VR-Slokkesimulator

Brannvernopplæring for ansatte på norske arbeidsplasser er ikke bare nødvendig, men også lovpålagt. Det kan være vanskelig å trene på hva man skal gjøre i en krisesituasjon, som for eksempel en brann, uten at det faktisk brenner. Med VR-teknologi (Virtual Reality) simulerer vi realistiske brannscenarioer tilpasset deres arbeidsforhold – og sender dine ansatte inn for å slukke brannen. Treningen foregår i en virkelighetsnær setting slik at dine ansatte kan gjennomgå et relevant, effektivt og kreativt treningsopplegg.

Brannvernopplæring med 
VR-slokkesimulator

Vi er stolte av å kunne tilby en unik opplæring innen brannsikkerhet, med banebrytende VR-simulering av brannslokking. Vi lar dine ansatte håndtere simulerte branner i miljøer som ligner på virkelige omgivelser. 
Trygg, kostnadseffektiv og lærerik brannvernopplæring
Tilpassede øvelser og opplæring etter kundenes behov
Innovativ og moderne VR-teknologi
Fullverdige brannvernkurs med slokking av brann
Interaktivt slukkeapparat og VR-headset
Miljøvennlig opplæring uten bruk av røyk eller kjemikalier 
Bilde av dame med VR Slokkesimulator

Slokkesimulator som bekjemper brann uten ild

Vår VR-slokkesimulator simulerer ulike scenarioer innen branntrening, fullt integrert med et ekte brannslukningsapparat for en nøyaktig og presis treningsopplevelse. Applikasjonen simulerer både oppførselen og reaksjonene til forskjellige branntyper, røykdannelser, brannslukningsmidler og røykvarslere. De ansatte vil lære å betjene et ekte slukkeapparat. De andre deltakerne på kurset vil oppleve det samme som VR-brukeren via en ekstern skjerm.

TILBAKEMELDINGER FRA KURSDELTAKERE:

  • "Positiv og god instruktør. God faglig kompetanse kom frem på en folkelig, men profesjonell måte."
  • "The fire course was really interesting with lots of information. The instructor was really helpful providing much information, and the VR simulation was helpful as well. It was my first fire safety course and I learned a lot! I wish this was repeated more often!"
  • "Jeg synes dette var et veldig flott kurs. Bra at vi alle ble påminnet om de forskjellige rollene hver og enkelt har her på hotellet i en eventuell nødssituasjon. Alt som ble nevnt var veldig nyttig å lære for fremtiden. Gleder meg til evakueringsøvelser!"
  • "Instruktøren snakket tydelig og kom til poengene sine raskt, gav gode eksempelhistorier for å understreke sine poeng. Var innbydende i fremgangsmåte slik at rommet var behagelig og det var rom for spørsmål. Samtidig klarer dere å holde et nivå av seriøsitet i respekt for temaet."
  • "Godt fremlegg. Er i dialog med kursdeltagere, er undrende og nysgjerrig. Dette fører til engasjement hos kursdeltagerne og jeg sitter igjen med ny lærdom og oppfriskning i branninstruks. Overalt veldig fornøyd!"
  • "Jeg syntes dette var et veldig informativ kurs som har gjort meg oppmerksom på mye nyttig som jeg kommer til å ta med meg videre i både jobb og privatliv. Kurset var strukturert og fint lagt opp, så det var enkelt og følge med. Alt i alt syntes jeg det var veldig bra!"
Er du klar for å heve bedriftens brannsikkerhet til neste nivå? Bestill kurs og opplæring i dag, og gi de ansatte muligheten til å gjøre en forskjell når det virkelig gjelder. Det kan være kostnadseffektivt å kombinere både kurs og øvelser.
Bli kontaktet / Kurs og evakueringsøvelser
Oslo
Brakon AS
Karoline Kristiansens vei 2
0661 Oslo
Brevik
Brakon AS
Strømstangveien 19
N-3950 Brevik
Postadresse
Brakon AS
Karoline Kristiansens vei 2
0661 Oslo
© 2022 Brakon AS  
Generelle salgs- og leveringsbetingelser
crossmenuarrow-uparrow-right