Evakueringsøvelser

Våre evakueringsøvelser skal sikre tryggheten til bygningens beboere eller ansatte i tilfelle en nødsituasjon. Gjennomføringen av enkle evakueringsøvelser med debriefing sammen med brann- og etasjeansvarlige, mer realistiske øvelser med kunstig røyk og observatører, og avanserte scenariobaserte øvelser gir en praktisk mulighet til å evaluere og forbedre evakueringsprosedyrer. Vår mål er å styrke nødhåndteringsferdighetene og beredskapen til deltakerne, samtidig som vi sikrer at de er klare til å håndtere nødsituasjoner med selvtillit og effektivitet.

Slik foregår evakueringsøvelser

Vi starter prosessen med å samarbeide tett med kunden for å tydelig definere behovene, målepunkter og spesielle fokuspunkter for brannevakueringen. Dette inkluderer å fastslå antall nødvendige observatører og å forsikre oss om at alle ansatte er varslet om øvelsen.
Vi aktiverer øvelsesbrannalarmen, mens en av våre observatører ofte befinner seg i nærheten av møteplassen for å ha full oversikt over hendelsesforløpet.
Når bygningen er trygt evakuert, samler vi alle deltakerne på møteplassen for en felles gjennomgang, og vi gir nformasjon om formålet med øvelsen. Deretter følger en mer detaljert gjennomgang med etasjeansvarlige.
Etter en grundig evaluering av øvelsen utarbeider vi en rapport som inkluderer viktige målepunkter som evakueringstider, bruk av evakueringsvester, adferdsmønstre blant de ansatte og møteplasser. 
Produktene vi tilbyr er i hovedsak:

Enkel evakueringsøvelse og debrief med brann/etasjeansvarlige

Evakueringsøvelse med bruk av kunstig røyk og flere observatører

Evakueringsøvelse med bruk av kunstig røyk og scenariobaserte hendelser

Er du klar for å heve bedriftens brannsikkerhet til neste nivå? Bestill evakueringsøvelse for din bedrift i dag, og gi de ansatte muligheten til å gjøre en forskjell når det virkelig gjelder. Det kan være kostnadseffektivt å kombinere både evakueringsøvelser og kurs (VR Slokkesimulator).
Bli kontaktet / Kurs og evakueringsøvelser
Oslo
Brakon AS
Karoline Kristiansens vei 2
0661 Oslo
Brevik
Brakon AS
Strømstangveien 19
N-3950 Brevik
Postadresse
Brakon AS
Karoline Kristiansens vei 2
0661 Oslo
© 2022 Brakon AS  
Generelle salgs- og leveringsbetingelser
crossmenuarrow-uparrow-right