Kontroll og vedlikehold

Vi gjennomfører komplette årskontroller av branntekniske anlegg og slokkemidler.
bilde av sprinkleranlegg

Kontroll av sprinkleranlegg

Sprinkleranlegg er et viktig brannsikkerhetssystem designet for å raskt detektere, kontrollere, og i ideelle tilfeller slokke brann. Et fungerende anlegge gir en pålitelig og effektiv måte å beskytte liv og verdier ved å håndtere branner i de tidlige stadiene.

Årlig kontroll av sprinkleranlegg er et viktig forskriftskrav fra myndigheter og forsikringsselskapene. Ved en kontroll vil du som eier av bygget være sikret at sprinkleranlegget fungerer optimalt og i henhold til lover og regler.
Brannalarm-vegg Nokas

Årskontroll brannalarm

Brannalarmanlegg skal på en pålitelig måte varsle brann umiddelbart for å redde personer og materielle verdier. Brannalarmen skal varsle lokal beredskapsstyrke og ha alarmoverføring til egnet mottak, som anvist i veiledningen til teknisk forskrift.

For å sikre at brannalarmanlegget fungerer som forutsatt til enhver tid, er det krav til egenkontroll og årlig kontroll utført av kvalifisert personell i henhold til gjeldende regelverk.
Årskontroll slokkeutstyr

Årskontroll slokkeutstyr

Manuelt slokkeutstyr består av håndslokkere og brannslanger. De har til hensikt å kunne slokke en brann i en tidlig fase. Håndslokkere kan inneholde vann, skum, pulver, co2, wetchemical eller spesialslokkemidler.

En risikoanalyse avgjør hvilket slokkemiddel som er mest hensiktsmessig i det aktuelle området. For å sikre at slokkeutstyret fungerer som forutsatt til enhver tid er det krav til egenkontroll og årlig kontroll utført av kvalifisert personell.
Årskontroll nødlys

Årskontroll nødlys

Et nødlysanlegg har til hensikt å effektivisere rømning, hindre panikktendenser og fjerne usikkerhet ved rømning.

Det skal alltid være merket til et sikkert sted. For å sikre at nødlysanlegget fungerer som forutsatt til enhver tid, er det krav til egenkontroll og årlig kontroll utført av kvalifisert personell.
Oslo
Brakon AS
Karoline Kristiansens vei 2
0661 Oslo
Brevik
Brakon AS
Strømstangveien 19
N-3950 Brevik
Postadresse
Brakon AS
Karoline Kristiansens vei 2
0661 Oslo
© 2022 Brakon AS  
Generelle salgs- og leveringsbetingelser
crossmenuarrow-uparrow-right