Webbasert brannbok

Tilgjengelig på alle plattformer

Brakon AS kan levere en web-basert brannbok som er tilgjengelig via PC eller direkte fra app.
Dokumentasjon av brannsikkerhet er hos mange bygningsforvaltere å finne spredt i mange systemer og formater. Det er ikke alltid dette finnes samlet. Oppdateringer til informasjonen kan komme i form av løse ark, mailer, rapporter osv, for eksempel brev eller e-postutskrifter fra vaktmesteren. Resultatet er i mange tilfeller uorden, manglende registreringer, bortkastet tid og ikke minst dårlig evne til å dokumentere. Iblant kan det gå på sikkerheten løs.
Dokumentasjon, Digital brannbok

Alt på ett sted

Appollo inneholder alt en brannbok skal inneholde, og har en integrert håndtering av tegninger og FDV dokumentasjon knyttet til instruk ser. Systemet oppbevarer og holder orden i de viktige dokumentene, slik at du har full oversikt til enhver tid.

Planlegging og rutiner

Ved hjelp av årshjulet, som er en integrert del av Appollo, kan alle involverte holde seg oppdatert på hva som må gjøres og rapporteres til ulike tider.

Ferdige maler og instrukser

Appollo har maler for standardiserte rapporter og viktige instrukser. Dermed er mye av arbeidet gjort. Informasjonen i systemet oppdateres fortløpende og enkelt.

Tilgjengelig fra hvor som helst

Det mange brukere er mest opptatt av er tidsbesparelsen ved at alle involverte parter, inkludert brannvesenet, kan gis tilgang til informasjonen uavhengig av lokasjon. Driftsteknikere og andre brukere av verktøyet kan ha med seg laptop eller iPad /telefon på befaringer, og kan dermed registrere data rett inn i brannboken.

Kan brukes til mer

Appollo er bygget målrettet med tanke på å støtte arbeidet knyttet til brannsikkerhet, men det kan brukes i flere sammenhenger. Det er for eksempel like bra til kontrollrutiner for elektriske anlegg, utendørs arealer m.m. samt til planlegging av aktiviteter i hele forvaltningen.
Oslo
Brakon AS
Karoline Kristiansens vei 2
0661 Oslo
Brevik
Brakon AS
Strømstangveien 19
N-3950 Brevik
Postadresse
Brakon AS
Karoline Kristiansens vei 2
0661 Oslo
© 2022 Brakon AS  
Generelle salgs- og leveringsbetingelser
cloud-uploadfile-addenterscreenclockcrossmenuarrow-uparrow-right