Kategori: 
Dato:
16/11/2021

Nokas Brannkonsult og BraCon fusjonerer

Nokas Brannkonsult og Bracon (tidligere Ullerud) er enige om å forene krefter gjennom en fusjon. Fusjonsprosessen er i gang og vil formelt være gjeldende fra 01.01.2022. På denne måten samler vi mye kompetanse og erfaring under samme tak og det sammenslåtte selskapet blir et av de største fagmiljøene innen brann og brannsikkerhet i Norge. Totalt blir vi 30 ansatte med 15 rådgivere og 10 teknikere.

Selskapene samlokaliseres etterhvert i Innspurten 13 på Valle i Oslo. «I tillegg har vi kontor i Fredrikstad, Brevik og Narvik. Vår service- og installasjonskapasitet dekker det sentrale Østlandet med fylkene Agder, Viken og Innlandet i tillegg til Oslo» sier Bjørge Fredheim som er daglig leder i Nokas Brannkonsult.

«Vi får en stor bredde i kompetanse og erfaring ved en slim fusjon. Dette sikrer vår posisjon i markedet og gir de ansatte store muligheter til å utvikle egen kompetanse og erfaring gjennom tverrfaglig samarbeid mellom våre to avdelinger - rådgivning og teknisk avdeling»  sier Rune Ullerud som er gründeren bak BraCon AS. Sammen med Kjell Thune og Anthony Johansen har de bygget opp BraCon til å bli et respektert og anerkjent rådgivningsselskap. 

«Bracon og Nokas Brannkonsult passer passer perfekt sammen, og vi kan nesten ikke vente med å komme i gang med å jobbe sammen mot vårt felles marked. Vi får en bred og veldig spennende kunde- og produktportefølje» sier daglig leder i BraCon AS Kjell Thune. 

Det samlede selskapet vil ha sentral godkjenning for Prosjektering av brannsikkerhet og kontroll av prosjekter i tiltaksklasse 3 i tillegg til godkjenning for prosjektering, kontroll og installasjon av branntekniske anlegg i tiltaksklasse 2 samt FG 750. 

Oslo
Brakon AS
Karoline Kristiansens vei 2
0661 Oslo
Brevik
Brakon AS
Strømstangveien 19
N-3950 Brevik
Postadresse
Brakon AS
Karoline Kristiansens vei 2
0661 Oslo
© 2022 Brakon AS  
Generelle salgs- og leveringsbetingelser
crossmenuarrow-uparrow-right